qirbilyan

dijous, 23 de febrer de 2012

VIDA EN TU COMIDA

Hola, amigos. 

Como os prometimos, llega al Taller de Persones la oferta de seminarios sobre alimentación crudivegana.

Ya tenemos fechas: 
El sábado 24 de marzo de 10:30 a 18:00, ALIMENTACIÓN CONSCIENTE
El domingo 25 de 10:30 a 14:30, POSTRES SIN CULPA

 DAVID O'REILLY, cocinero gourmet crudivegano formado en Londres, con una sólida trayectoria como divulgador de la cultura Raw en medio mundo y pionero de lo crudo en España con Vida en tu comida, será nuestro guía. 
Entre cucharadas de sabor y convicción nos descubrirá esta forma de vivir, no sólo de comer, que alimenta al cuerpo y a la conciencia cuidando de nuestro planeta. 
Sus talleres teórico prácticos abarcan tanto el aprendizaje de las técnicas culinarias de la cocina sin fogones como la exposición de su fundamento a nivel nutricional y fisiológico y la revisión de la filosofía que sustenta la cultura crudivegana. 
El amor a la vida se puede ver y oler en cada platillo. La variedad infinita de texturas y sabores que podemos obtener sin calentar los vegetales a más temperatura de la que alcanzarían al sol, empleando procedimientos naturales que preservan la energía vital de los alimentos, combinándolos para activarla y potenciarla es tan impresionante como su poder para generar vitalidad y claridad mental. 
Todo es orgánico y sencillo, desde la respetuosa propuesta de introducción de hábitos verdes hasta cómo se aprovecha la última gota de clorofila de una hojita. 

Estad atentos porque los grupos serán muy reducidos.



 



Salut, amics.

Com vos vàrem prometre, arriba al Taller de Persones l'oferta de seminaris sobre alimentació crudivegana.

Ja tenim dates:

El dissabte 24 de març de 10:30 a 18:00, ALIMENTACIÓ CONSCIENT

El diumenge 25 de 10:30 a 14:30, POSTRES SENSE CULPA

DAVID O'REILLY, cuiner gourmet crudivegano format a Londres, amb una sòlida trajectòria com a divulgador de la cultura Raw per mig món i pioner del cru a Espanya amb Vida en tu comida, serà el nostre guia.
Entre cullerades de sabor i convicció ens descobrirà aquesta manera de viure, no només de menjar, que alimenta al cos i la consciència cuidant del nostre planeta.
Els seus tallers teòrico pràctics abarquen tant l'aprenentatge de les tècniques culinàries de la cuina sense fogons com l'exposició del seu fonament a nivell nutricional i fisiològic i la revisió de la filosofia que sustenta la cultura crudivegana.
L'amor a la vida es pot veure i olorar en cada platet. La varietat infinita de textures i sabors que podem obtenir sense escalfar els vegetals a més temperatura de la que aconseguirien al sol, emprant procediments naturals que preserven l'energia vital dels aliments, combinant-los per activar-la i potenciar-la és tan impressionant com el seu poder per generar vitalitat i claredat mental.
Tot és orgànic i senzill, des de la respectuosa proposta d'introducció d'hàbits verds fins a com s'aprofita l'última gota de clorofil · la de una fulla.

Estigueu atents perquè els grups seran molt reduïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada