qirbilyan

ESCOLA-TALLER

Entenem la salut com l'estat de complet benestar físic, mental, social i en harmonia amb el medi natural i posem a la teva disposició l'espai i els recursos humans i materials perquè pugues assolir i mantenir-lo per tu mateix d'una forma lúdica , creativa i sostenible, respectuosa amb la teva naturalesa i les teves circumstàncies.
L'ESPLAI
Disposem d'una sala de treball corporal de 25 m2 equipada amb sòl de suro, espill mural, dues torres de pilates, una el · líptica i una infinitat de material per posar-te a punt en resistència, força, agilitat, habilitat, coordinació i flexibilitat en sessions individuals o en grup de fins a 5 persones.
LA SALUT
A la clínica t'oferim teràpies manuals i reflexes, osteopatia, naturopatia, tècniques hidrotermals, consulta psicològica i coaching, xerrades i seminaris perquè conegues millor el teu entorn ia tu mateix, per dinamitzar els teus mecanismes naturals de defensa i adaptació en pro de l'equilibri.
LA CREACIÓ
La cuina i el taller, el cor de la casa, dos espais amplis i versàtils on deixar anar la imaginació i aprendre a produir i elaborar tu mateix tot el que necessites, des dels teus aliments, medicines o cosmètics fins a la teva roba o artesania amb materials naturals o de reciclatge.
La creativitat és l'eina que ens permet, més que cap altra, assaborir la llibertat; som capaços de generar respostes diferents als mateixos reptes, d'emprar els nostres recursos de manera personal.
Ací et brindem l'ocasió de descobrir els teus talents, de crear i explorar nous mons. ESCUELA-TALLER
Entendemos la salud como el estado de completo bienestar físico, mental, social y en armonía con el medio natural y ponemos a tu disposición el espacio y los recursos humanos y materiales para que puedas alcanzarlo y mantenerlo por ti mismo de una forma lúdica, creativa y sostenible, respetuosa con tu naturaleza y tus circunstancias.
L' ESPLAI
Disponemos de una sala de trabajo corporal de 25 m2 equipada con suelo de corcho, espejo mural, dos torres de pilates, una elíptica y un sinfín de material para ponerte a punto en resistencia, fuerza, agilidad, habilidad, coordinación y flexibilidad en sesiones individuales o en grupo de hasta 5 personas.
LA SALUD
En la clínica te ofrecemos terapias manuales y reflejas, osteopatía, naturopatía, técnicas hidrotermales, consulta psicológica y coaching, charlas y seminarios para que conozcas mejor tu entorno y a ti mismo, para dinamizar tus mecanismos naturales de defensa y adaptación en pro de la equilibrio.
LA CREACIÓN
La cocina y el taller, el corazón de la casa, dos espacios amplios y versátiles donde soltar la imaginación y aprender a producir y elaborar tú mismo todo lo que necesitas, desde tus alimentos, medicinas o cosméticos hasta tu ropa o artesanía con materiales naturales o de reciclaje. La creatividad es la herramienta que nos permite, más que ninguna otra, saborear la libertad, somos capaces de generar respuestas diferentes a los mismos retos, de emplear nuestros recursos de manera personal.
Aquí te brindamos la ocasión de descubrir tus talentos, de crear y explorar nuevos mundos.